**Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul ‘’adauga in cos’’. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul ‘’continua cumparaturile’’sau ‘’finalizeaza comanda’’ asta daca nu mai doriti sa adaugati alte produse.

**Informatii pentru expediere

Pentru a inchide comanda, apasati pe butonul ‘finalizeaza comanda’. In cazul in care sunteti client nou, bine ar fi  sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. Insa acest pas nu este obligatoriu.  Puteti continua ca oaspete introducandu-va datele cu informatii personale.

Mergeti mai departe cu completarea pasului ‘adrese’. Daca doriti factura pe firma nu uitati sa inscrieti toate datele de identificare. Odata ce ati completat si acest pas continuati cu ‘metoda de livrare’.

Metoda de livrare va da posibilitatea sa alegeti curierul preferat. Totodata aici puteti adauga informatii legate de livrare (vezi caseta). Dupa finalizarea si acestui pas urmati detaliile despre ‘plata’.

Modalitatea de plata va ajuta sa optati catre varianta convenabila dvs. Adica, ramburs, card bancar sau transfer bancar. Notati ca la variantele bancare livrarea se va face dupa ce banii au intrat in cont. Nu uitati sa bifati casuta cu ‘termeni si conditii’. In final apasati butonul ‘comanda’

Asta-I tot.

Va multumim.